Synja van Rijt

afbeelding van Synja van Rijt

Graag wil ik mijzelf even kort voorstellen!

 

Ik ben Synja van RIjt en ben sinds de Carnaval van 2010 officieel lid van de Towerband!

Vanaf mijn 7e speel ik al piano en heb inmidels bij diverse bands muzikale ervaringen op mogen doen. Dat pianospelen was overigens niet geheel mijn eigen idee, aangezien ik op een dag na school thuis kwam en ik de mededeling kreeg dat ik vanaf volgende week piano les zou krijgen.....Dat heeft toch nog goed uitgepakt ;-)

 

Tijdens mijn middelbareschooltijd ben ik bij het schoolorkest gegaan. Hier heb ik echt  "samen" leren spelen. daarna hebben ik en een paar vrienden besloten om samen en coverbandje te beginnen "DotKom!". Hier hebben we ontzettende leuke optredens mee mogen verzorgen. Naast deze band heb ik nog een aantal projecten gedaan samen met de Koninklijke Harmonie Concordia te Panningen en heb ik in de jaren voor de Towerband nog gespeeld in de BigBand "Copperband Moorland" te Altweerterheide.

 

Inmiddels heb ik 4 muzikale jaren mee mogen maken bij de Towerband waar ik al met veel plezier op terug heb mogen kijken. Afgelopen jaar (2014) ben ik verkozen tot de nieuwe voorzitter van de Towerband. Een functie die ik met veel plezier en oog op kwaliteit uit zal oefenen.

De Towerband is een band met vele kwaliteiten en topmuzikanten en samen willen wij dan ook ieder optreden verzorgen met veel muzikaliteit en plezier.

 

Een Muzikale Groet!

Synja van Rijt

Bezetting: 
Toetsen

U bent hier