Informatie

Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/towerband/domains/towerband.nl/public_html/includes/menu.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in require_once() (regel 341 van /home/towerband/domains/towerband.nl/public_html/includes/module.inc).

De Towerband is een gezellige feestband uit Helden-Panningen (Limburg) die reeds vele jaren bestaat. In de loop van de jaren is de Towerband uitgegroeid tot een begrip in de regio. De Towerband kenmerkt zich door enthousiaste muzikanten die op een leuke manier muziek maken.

Door de uitgebreide bezetting zijn we in staat om de meest uiteenlopende nummers te spelen. Deze nummers varieren van Evergreens tot Top-100 muziek, maar ook de Limburgstalige muziek komt goed aan zijn trekken. Het loont zich dus beslist de moeite om eens naar ons repertoire te kijken.

De muzikanten van de Towerband maken muziek voor hun hobby. Dit betekent dat we de prijs voor een optreden binnen de perken kunnen houden. En uiteraard gaat dit niet ten koste van de kwaliteit. Bijkomend voordeel is dat de Towerband een vereniging is, zodat u geen verplichtingen heeft m.b.t. sociale lasten e.d. Hier kunnen wij een verklaring voor afgeven.

Dus bent u op zoek naar een band die absoluut bijdraagt aan het slagen van uw feest ???? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

U bent hier