Nieuwsoverzicht

Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/towerband/domains/towerband.nl/public_html/includes/menu.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in require_once() (regel 341 van /home/towerband/domains/towerband.nl/public_html/includes/module.inc).
Datum: 4 mei, 2013 - 08:09

Vandaag hebben we een optreden op de plaats waar het 60 jaar geleden allemaal begon.

We hebben er zin in en hopen dat de terrasjes vol komen.

Aan het weer zal het niet liggen.

Datum: 6 februari, 2013 - 23:18

Zaterdag is de Towerband weer present op het Mökkebal in Oirlo bij V.V. de Spurriemök.

Het wordt weer een super feestje!!!

Datum: 24 juli, 2012 - 08:14

Gisteren hebben een aantal leden van de Towerband en een paar familieleden zich blootgesteld aan de elementen van de natuur en zijn een gevecht aangegaan met zichzelf en het water. De bedoeling was om een poging te wagen om te gaan waterskien en daar is het ook bij gebleven. Wil niet zeggen dat het sommige niet gelukt is om een rondje te maken, zowel op het water als naast het water, op het wandelpad dat ze fijn hadden aangelegd om weer terug te komen bij het startpunt al was het, uit persoonlijke ervaring, wel pijnlijk aan de voeten. Ze zouden slippers langs de kant moeten neerleggen om...

Datum: 19 juli, 2012 - 19:49

Eindelijk is het dan zover...sinds 19 juli 2012 staat de nieuwe website van de Towerband online!

U bent hier